Β. Μαρινάκης: Μίλησα για οικονομία με τον Αλέξη Τσίπρα και… τρόμαξα

Β. Μαρινάκης: Μίλησα για οικονομία με τον Αλέξη Τσίπρα και… τρόμαξα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1, τονίζοντας ότι στοχοποιήθηκε προκειμένου να φτιάξει η κυβέρνηση ατζέντα για τις εκλογές. 

«Για να τελειώνουμε με τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μόνο να χειροτερεύσουν μπορούν», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή», τονίζοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον κ. Τσίπρα», καθώς ξέρει από οικονομία, που πλέον είναι το ζητούμενο.

«Αν μιλήσετε με τον κ. Τσίπρα για οικονομία θα τρομάξετε. Τον είχα συναντήσει το 2014 στο φόρουμ του Economist. Ξεκίνησε μια κουβέντα και σας λέω ότι τρόμαξα, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας πως οι πολιτικές του φιλοδοξίες σταματάνε στον Πειραιά. 

«Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Αγαπώ τον Πειραιά, αυτό τα λέει όλα. Πάθος έχω με τον Πειραιά, με τον τόπο μου», απάντησε για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Τέλος, όσον αφορά τη ρήξη με τον Πέτρο Κόκκαλη, είπε πως «δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον κύριο Κόκκαλη ή για τον Πέτρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε είναι τι παραλάβαμε το 2010. Ο Πέτρος παραδέχθηκε ότι το χρέος ήταν διπλάσιο απ' όταν είχε αναλάβει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό. Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα γίνονται».