Β. Λεβέντης σε Ν. Κοτζιά: Σήμερα μπορεί να είστε πλειοψηφία, αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, 18:18
-A +A
Β. Λεβέντης σε Ν. Κοτζιά: Σήμερα μπορεί να είστε πλειοψηφία, αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος

Κάθε ένας που βάζει υπογραφή χωρίς έγκριση λαού είναι και υπόλογος, είπε ο Βασίλης Λεβέντης απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, ενώ προειδοποίησε τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, να προσέχει γιατί «σήμερα μπορεί να είστε πλειοψηφία αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος». 

Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι ο υπουργός Εξωτερικών δεν έχει νομιμοποίηση να υπογράψει, καθώς δεν έχει προηγηθεί απόφαση του ΚΥΣΕΑ ή του υπουργικού συμβουλίου. 

Παράλληλα, σημείωσε πως τα Σκόπια χωρίς να κάνουνε τίποτα θα πάρουνε πρόσκληση για το ΝΑΤΟ, ενώ υπενθύμισε πως ο κ. Τσίπρας του χε πει ότι πρώτα τα τα Σκόπια θα κάνουν την αλλαγή του Συντάγματος και μετά θα πάνε στο ΝΑΤΟ.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, είπε: «Ο κ. Καμμένος να σκεφτεί καλά, δε μπορεί να λέει ότι θα γίνει ψηφοφορία μετά από έναν χρόνο. Ο Τσίπρας το δίνει αύριο». 

«Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης η οποία να πει στην Αμερική και την Ευρώπη ότι "δεν μπορούμε να κάνουν με αυτή τη μειοδοσία". Αν δεν το κάνετε και προχωρήσετε θα είναι όλο το ιστορικό ανάθεμα στα κεφάλια σας και η τιμωρία θα είναι σκληρή», ανέφερε, κλείνοντας την ομιλία του. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 15/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα