Β. Κεγκέρογλου για Γ. Καμίνη: Ανέντιμη η στάση του

Β. Κεγκέρογλου για Γ. Καμίνη: Ανέντιμη η στάση του

Κριτική προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη άσκησε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, έπειτα από το σχόλιο του υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ότι η απουσία της Φώφης Γεννηματά από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή ήταν προσχηματική.

Ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον realfm σημείωσε πως ο κ. Καμίνης «έκανε αυτή τη δήλωση στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, φθάνει η είδηση εδώ, τον παίρνει η πρόεδρος τηλέφωνο για να του πει αν είναι αλήθεια ή είναι fake. Βλέπει το όνομα δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Δίπλα του είναι ένας δήμαρχος και ένας περιφερειάρχης και του λένε “γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, δεν θα απαντήσεις;”. Λέει “αργότερα”. Το σήκωσε, βέβαια, κάποια στιγμή αργότερα, τ' άκουσε γιατί το έντιμο θα ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τη Γεννηματά να ρωτήσει “γιατί δεν ήμασταν στη Βουλή;” να του εξηγήσει ή να πάρει εμένα να του εξηγήσω ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και όχι να λέει ότι θέλει».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Καμίνης «είναι υποψήφιος και δεν ξέρει να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας. Είναι μία ανέντιμη στάση». 

Φωτογραφία: SOOC