Αποδοκιμασίες κατά Κ. Αρβανίτη και Αλ. Νικολαΐδη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα

Αποδοκιμασίες κατά Κ. Αρβανίτη και Αλ. Νικολαΐδη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα

Δεύτερο περιστατικό αποδοκιμασιών κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγες ώρες. Αποδέκτες έντονων αντιδράσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας.

Σύμφωνα με το kozan.gr, από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» κι από άλλη ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι οποίοι αποδοκίμασαν τους κ.κ. Αρβανίτη και Νικολαΐδη, οι οποίοι ήταν βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη, με πολίτες των Γιαννιτσών να του φωνάζουν «Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι». Το περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια επίσκεψής του κ. Γιαννούλη στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Φωτογραφία: kozan.gr