Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Ζουράρι κατά Μητσοτάκη

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Ζουράρι κατά Μητσοτάκη

«Ασχετίλα» χαρακτήρισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κ. Ζουράρις τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια σφοδρή επίθεση εναντίον του με αφορμή της εξής παλαιότερη φράση του προέδρου της ΝΔ: «Πλειοψηφίες ευκαιρίας όλα αυτά όπως φαίνεται σε τιμές ευκαιρίας».

«Ο ''μαψυλάκας'' ο πρόεδρος, ο αρχόδεξιος Μητσοτάκη, με την παραληρηματική σχέση με την γλώσσα, ο Μητσοτάκης σας είπε ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας, Καλέ μου Δένδια αυτό σημαίνει τα έπιασα, χρηματίστηκα, με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να εκλιπαρεί ψηφαλάκια από τον  ΣΥΡΙΖΑ να μην αρθεί η ασυλία του», είπε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο ύφος: « Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με του Μητσοτάκη, αυτός ο ασχετίλας»!

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου Γ. Λαμπρούλη ο οποίος ζήτησε τουλάχιστον η τελευταία λέξη να διαγραφεί. «Ήταν μια προσωπογραφική προσέγγιση και το ανακαλώ», απάντησε ο κ. Ζουράρις, ξεκαθαρίζοντας ότι όλα τα προηγούμενα θέλει να παραμείνουν.

Την ίδια ώρα, ισχυρίστηκε ότι παραμένει γυρολόγος αλλά και μαριονέτα. «Υπήρξα γυρολόγος στις οκτώ γωνιές των ανέμων, σε 4 ηπείρους», σημείωσε ενώ ως συμπλήρωσε: «Βεβαίως υπήρξα μαριονέτα το καθ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν των ελληνικών γραπτών στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού».

Αλέξανδρος Διαμάντης