Απίστευτη δήλωση Σπίρτζη: Δεν θα επενδύσουμε πολιτικά στην... απώλεια ψυχών

Απίστευτη δήλωση Σπίρτζη: Δεν θα επενδύσουμε πολιτικά στην... απώλεια ψυχών

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην αναφορά που έκανε σχετικά με το βίντεο, το οποίο εμφανίζει τον νυν υπουργό και πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ να δίνει οδηγίες για την νομιμοποίηση αυθαιρέτων.

«Εμείς δεν θα κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο. Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο. Δεν θα επενδύσουμε πολιτικά στην απώλεια των ψυχών και στα ερείπια», είπε ο κ. Σπίρτζης που σημειωτέον είναι στέλεχος της σημερινής κυβέρνησης που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των πολιτών και την πρόληψη τυχόν καταστροφών με κίνδυνο ανθρώπινων ζωών.

Με 88 τουλάχιστον νεκρούς, 80 εκ των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, 8 αγνοούμενους και με δύο σορούς να έχουν βρεθεί στη θάλασσα, ουδείς γνωρίζει πως αυτή η κυβέρνηση, μέλος της οποίας είναι ο κ. Σπίρτζης, θα μπορούσε να επενδύσει πολιτικά «στην απώλεια ψυχών και στα ερείπια».

«Παρακαλώ τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτές τις ημέρες, να μας αφήσει απερίσπαστους να κάνουμε τη δουλειά που οφείλει η Πολιτεία προς τους συμπολίτες μας που επλήγησαν», αναφέρει ακόμη ο υπουργός Υποδομών. Ξεχνώντας πιθανότητα να διευκρινίσει ότι αυτή η «δουλειά» προέκυψε διότι η κυβέρνηση δεν έκανε αυτό που όφειλε, δεν εκπλήρωσε την βασική της αυτονόητη αλλά και εκ του συντάγματος βασική υποχρέωσή της, να αποτρέψει την εθνική τραγωδία και να προστατέψει τους πολίτες.