Απίστευτη δήλωση Πετρόπουλου: Η ΝΔ υπόσχεται το θάνατο των συνταξιούχων

Απίστευτη δήλωση Πετρόπουλου: Η ΝΔ υπόσχεται το θάνατο των συνταξιούχων

Ξεπέρασε τα όρια ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος κινδυνολογώντας στην Ολομέλεια της Βουλής εκτίμησε ότι η ΝΔ υπόσχεται το θάνατο των συνταξιούχων, επειδή δήθεν μιλά για μείωση των συντάξεων κατά 2,5 δις ευρώ!

Την ίδια ώρα, πιστός στη γραμμή που χάραξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνέχισε το κρεσέντο παροχολογίας, προαναγγέλοντας ότι το Μαξίμου έχει κι άλλα… δώρα! «Στον ελληνικό λαό οφείλουμε και δεν ξοφλήσαμε την οφειλή μας σε παροχές. Πρέπει να δώσουμε γιατί στέναξε και γονάτισε τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σε στιχομυθία που είχε με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο είπε ότι οι οφειλές προς τα Ταμεία δεν αυξήθηκαν αλλά ευθύνεται η ενοποίηση των Ταμείων.

Τέλος, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό είπε:  «Είναι σοβαρά πράγματα να αποδίδεται την μη περικοπή των συντάξεων σε συμφωνία με τις άλλες χώρες για το Σκοπιανό; Τι ακριβώς προσάπτετε στους ηγέτες της ευρωπαϊκής ένωσης ότι συνέπραξαν με τον ΣΥΡΙΖΑ για να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού και να ξαναεκλεγεί; Δηλαδή αυτός είναι ο φόβος σας; Ο φόβος σας είναι τόσο μεγάλος ότι θα χάσετε και αυτές τις εκλογές;»

Αλέξανδρος Διαμάντης