Απίστευτες καταγγελίες Π. Καμμένου για προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος

Απίστευτες καταγγελίες Π. Καμμένου για προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος

Την επέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καθώς εκτιμά πως η προσπάθεια εισβολής στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη συνιστά προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος.

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα συνεργάτες του βουλευτή των ΑΝΕΛ κατήγγειλαν απόπειρα εισβολής τριών αγνώστων στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, μια γυναίκα και δύο άντρες επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο. Ειδικότερα, μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και άνοιξαν την πόρτα. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές κατά του βουλευτή κι αποχώρησαν, χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο γραφείο του Κ. Κατσίκη, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. 

Φωτογραφία: Intimenews