Απευθύνομαι σε όλους - Δε χρειαζόμαστε κραυγές και διχασμούς

Απευθύνομαι σε όλους - Δε χρειαζόμαστε κραυγές και διχασμούς

Ενωτικό μήνυμα έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο Αιγάλεω, τονίζοντας ότι «δεν χρειαζόμαστε κραυγές, δε χρειαζόμαστε φωνές, δεν χρειαζόμαστε διχασμούς». «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, και σε αυτό θα επιμείνω μέχρι τέλους», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θέλω να απευθυνθώ όχι μόνο στους φίλους μας που μας στήριξαν, αλλά και στους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν στην κάλπη των ευρωεκλογών» συμπλήρωσε, σημειώνοντας παράλληλα ότι «θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πείσουμε τον κάθε συμπολίτη μας ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του».

«Θα σταθούμε με απόλυτο σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία της προηγούμενης Κυριακής, χωρίς αλαζονεία, αλλά με το ήθος και το ύφος το οποίο διέκρινε και διακρίνει πάντα αυτή τη μεγάλη παράταξη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και πρόσθεσε «αν κερδίσαμε ακόμα ένα στοίχημα την Κυριακή που μας πέρασε, είναι ότι μπορούμε να μιλήσουμε με θετικό λόγο σε μια κουρασμένη κοινωνία η οποία είναι έτοιμη να μας ακούσει. Δεν χρειαζόμαστε κραυγές, δεν χρειαζόμαστε φωνές, δεν χρειαζόμαστε διχασμούς».



Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία την προηγούμενη Κυριακή και συμπλήρωσε: «Αποδείξαμε σε αυτήν την κάλπη ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά απ' ό,τι τα παρουσίασαν κάποιοι. Είμαστε πρώτοι πια στη νεολαία και αυτό θέλω να το τονίσω, γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των νέων. Είμαστε πρώτοι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Και είναι προσωπικό μου στοίχημα να είμαστε πρώτοι και στη Δυτική Αθήνα στις 7 Ιουλίου».

«Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έγινε ήδη την προηγούμενη Κυριακή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Το δεύτερο μεγάλο βήμα για την πολιτική αλλαγή θα έρθει την Κυριακή που μας έρχεται εκλέγοντας τον Γιάννη Γκίκα Δήμαρχο στο Αιγάλεω, και τον Γ. Πατούλη περιφερειάρχη Αττικής».

«Θέλω όλες και όλοι να κινητοποιηθείτε για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στην κάλπη των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών, για να στείλουμε και την Κυριακή που μας έρχεται ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πολιτική αλλαγή η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



Νωρίτερα, περπατώντας στους κεντρικούς δρόμους του Αιγάλεω και συνομιλώντας με πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε για ακόμη μία φορά το κεντρικό του μήνυμα για νέες επενδύσεις και πολλές νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

«Έχω τη δυνατότητα να φέρω πολλές επενδύσεις. Που θα δημιουργήσουν πολλές νέες δουλειές και έχω τη δυνατότητα να φτιάξω ειδικά προγράμματα κατάρτισης. Ώστε να περάσουν άνθρωποι από προγράμματα επανεκπαίδευσης και να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν δουλειά. Θέλω να φτιάξω το πλαίσιο για να έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες», απάντησε χαρακτηριστικά σε πολίτη που τον ρώτησε πως θα μειωθεί η ανεργία.

Τέλος, μιλώντας με συνταξιούχο που διαμαρτυρήθηκε για τη χαμηλή σύνταξη που λαμβάνει σε σχέση με τις εισφορές που πλήρωσε, ανέφερε πως «θέλουμε να αλλάξουμε την πλευρά του νόμου Κατρούγκαλου που έχει να κάνει με την ανταποδοτικότητα. Άρα αυτοί που έχουν δουλέψει πολλά χρόνια και αδικούνται σήμερα θα είναι πιο ευνοημένοι. Ο νομός Κατρούγκαλου αδικεί σήμερα αυτούς που έχουν δουλέψει πολλά χρόνια. Αυτό θα αλλάξει».

Ενωτικό μήνυμα έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο Αιγάλεω που επισκέφθηκε, τονίζοντας ότι «δεν χρειαζόμαστε κραυγές, δεν χρειαζόμαστε φωνές, δεν χρειαζόμαστε διχασμούς». «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, και σε αυτό θα επιμείνω μέχρι τέλους», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.