Απειλεί εκ νέου ο Η. Καματερός (ΣΥΡΙΖΑ) για τα all inclusive

Απειλεί εκ νέου ο Η. Καματερός (ΣΥΡΙΖΑ) για τα all inclusive

Σε «επαναστατική γυμναστική» επιδίδονται ορισμένοι βουλευτές της πλειοψηφίας, οι οποίοι πάντως στο τέλος της ημέρας θα βροντοφωνάξουν «ναι σε όλα».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ηλίας Καματερός (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νέου αναπτυξιακού, προειδοποίησε εκ νέου ότι αποτελεί αιτία πολέμου η ανάπτυξη με all inclusive ξενοδοχεία στα νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι παρόμοιο είχε πει και πριν από λίγες μέρες μέχρι τελικά να αναδιπλωθεί. Τότε μάλιστα είχε προειδοποιήσει ότι γι' αυτό το λόγο θα ρίξει την κυβέρνηση!

«Για ορισμένους από εμάς αποτελεί αιτία πολέμου άλλη μία κλίνη σε κάποια νησιά με all inclusive που δουλεύουν με 500 ευρώ οι εργαζόμενοι και παίρνουν το φαγητό στο τσαντάκι στις εκδρομές και έχουμε φτάσει με 15 ευρώ. Αυτά θα επιδοτήσουμε και θα συνεχίσουμε εμείς; Όχι είναι αιτία πολέμου για μας αυτό. Πρέπει να ενισχύσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», τόνισε ο Η. Καματέρος. Ο ίδιος προσέθεσε ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται μόνο με τον αναπτυξιακό νόμο θέλει συνολική πολιτική στροφή κ τα κατάλληλα εργαλεία.

Αλέξανδρος Διαμάντης