Απάντηση Μαξίμου στη ΝΔ για τα αναδρομικά

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, 18:23
-A +A
Απάντηση Μαξίμου στη ΝΔ για τα αναδρομικά

Κατηγορώντας τη ΝΔ πως είχε δώσει αναδρομικά το 2014 για «αμιγώς ψηφοθηρικούς λόγους», το Μαξίμου υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «και τα αναδρομικά σχεδόν 1 δισ. ευρώ θα καταβάλλει στους δικαιούχους και τα μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα ψηφίσει άμεσα», ενώ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για λαθροχειρία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, «η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσε αναδρομικά το 2014 για αμιγώς ψηφοθηρικούς λόγους, όταν είχε ήδη αποφασίσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Και με την απόφασή της αυτή οδήγησε το πρόγραμμα "αναντίστροφα εκτός τροχιάς", όπως είπαν οι ίδιοι οι θεσμοί».

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι «η σημερινή κυβέρνηση, και τα αναδρομικά σχεδόν 1 δισ. ευρώ θα καταβάλλει στους δικαιούχους, και τα μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα ψηφίσει άμεσα, και έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, και τέλος πετυχαίνει και με το παραπάνω τους στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα». «Αλλά μπροστά στο αδιέξοδο του κ. Μητσοτάκη, τι Λωζάννη τι Κοζάνη…», καταλήγει το Μαξίμου.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα