Απάντηση Ευ. Τσακαλώτου στη ΝΔ για τους συνταξιούχους

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, 15:52
-A +A
Απάντηση Ευ. Τσακαλώτου στη ΝΔ για τους συνταξιούχους

Με το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους θεσμούς για τη μη περικοπή των συντάξεων επειδή πρόκειται για μέτρο δημοσιονομικό κι όχι διαρθρωτικό, απάντησε η Ευ. Τσακαλώτος στην ανακοίνωση της ΝΔ ότι η κυβέρνηση βλέπει τους συνταξιούχους ως μελλοθάνατους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρονται τα εξής:

«O κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.

Το θέμα που απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους είναι αν  θα εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων το 2019. 

Κυρίαρχο επιχείρημα της κυβέρνησης για τη μη εφαρμογή του μέτρου είναι ότι το μέτρο είναι δημοσιονομικό κι όχι διαρθρωτικό- πράγμα για το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί η ΝΔ.

Χθες εξήγησα γιατί είναι δημοσιονομικό μέτρο και ότι αφορά μόνο μια μικρή μερίδα των συνταξιούχων κι όχι όλους όπως επανειλημμένα έχει ισχυριστεί η ΝΔ και οι εφημερίδες της. 

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξηγεί με επιχειρήματα τις θέσεις και τις επιδιώξεις της για το καλό της κοινωνίας και των συνταξιούχων.

Η ΝΔ ας συνεχίσει το δικό της κατήφορο όπου ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα. Σήμερα έφτασε στον ακραίο τσαρλατανισμό -γιατί τι άλλο εκτός από τσαρλατανισμό είναι να ισχυρίζεται κανείς ότι ένας υπουργός εύχεται να πεθάνουν άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ΝΔ έχει φτάσει στον πάτο».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα