Απάντηση Α. Νικολαΐδη - Κ. Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ στις αποδοκιμασίες: «Βγήκαν από τις τρύπες τους»

Απάντηση Α. Νικολαΐδη - Κ. Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ στις αποδοκιμασίες: «Βγήκαν από τις τρύπες τους»

Με δήλωση που παραπέμπει σε εμφυλιοπολεμική ρητορική απάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης στους πολίτες που τον αποδοκίμασαν χθες στην Πτολεμαϊδα κατά την προσέλευσή του σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, στην οποία ήταν ομιλητής.

«Βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε», ήταν η απάντηση του κ. Νικολαΐδης που ακολούθησε την αντίδραση του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος σχολίασε: «Ζήτω η δημοκρατία, κάτω ο φασισμός. Νεοναζί δεν είναι, που ήρθαν από την Κατερίνη; Δεν τους είδατε; Εσείς πώς θα τους απαντούσατε;».

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγιναν αποδέκτες έντονων αντιδράσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας., όπου ήταν βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».

Σύμφωνα με το kozan.gr, από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» κι από άλλη ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.