Αντ. Μπαλωμενάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Αν επιμείνει ο Π. Καμμένος δεν έχει θέση στη διακυβέρνηση

Αντ. Μπαλωμενάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Αν επιμείνει ο Π. Καμμένος δεν έχει θέση στη διακυβέρνηση

Κλιμακώνονται οι επιθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πάνου Καμμένου. Σειρά είχε ο βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «ολέθριο λάθος του υπουργού Άμυνας που πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά».

Μιλώντας στον διαδικτυακό ρ/σ Xfm 9,43 ο κ. Μπαλωμενάκης κάλεσε τον Π. Καμμένο να δώσει εξηγήσεις για την στάση του.

«Αν επιμείνει ή δεν δώσει εξηγήσεις, δεν έχει θέση στη διακυβέρνηση εφόσον διαφωνεί με την εξωτερική πολιτική» πρόσθεσε ο κ. Μπαλωμενάκης, επισημαίνοντας πως «την εξωτερική πολιτική την ασκεί η κυβέρνηση και όχι ο κ. Καμμένος, ο οποίος υπερέβη τα εσκαμμένα και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως θα βρεθούν οι απαραίτητες ψήφοι για να συνεχιστεί η πορεία της κυβέρνησης.

«Η τοποθέτηση για τον βαλκανικό άξονα είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν τον χρειαζόμαστε. Έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ .

«Στη Βουλή υπάρχει ήδη η πλειοψηφία που κυρώνει συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε και κατέληξε εκτιμώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά να καταθέσει πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.