Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΚΟ του Ποταμιού άφησε ο Χ. Θεοχάρης

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΚΟ του Ποταμιού άφησε ο Χ. Θεοχάρης

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 καλώντας τον Σταύρο Θεοδωράκη να πάρει γενναίες πρωτοβουλίες ώστε το συνέδριο να μετατραπεί σε μια ανοικτή δημοκρατική διαδικασία.

«Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι άστεγος πολιτικά και δεν εκφράζεται από τον δικομματισμό και για αυτό δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε στον Σταύρο Θεοδωράκη να πάρει γενναίες πρωτοβουλίες ώστε το συνέδριο να μετατραπεί σε μια ανοικτή δημοκρατική διαδικασία που θα αγκαλιάσει όλον τον χώρο του προοδευτικού και φιλελεύθερου κέντρου.

Τάχθηκε δε υπέρ της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού, καθώς ο χώρος του προοδευτικού φιλελεύθερου κέντρου υπάρχει και αξίζει να εκπροσωπηθεί.

Κλείνοντας σημείωσε πως το ζήτημα του προοδευτικού φιλελεύθερου χώρου δεν είναι ζήτημα ετεροπροσδιορισμού και συνεργασιών, αλλά η ανάγκη για εκπροσώπηση των αξόνων πολιτικής του, η ανάγκη για δικαιοσύνη και αλληλεγγύη και μια ανοικτή οικονομία που μπορεί να παράξει πλούτο.

Φωτογραφία intime news