Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γ. Κατσιαντώνης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γ. Κατσιαντώνης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκανε λόγο για υπερσυγκέντρωση εξουσιών σε ένα πρόσωπο και μίλησε για ένα κόμμα χωρίς δομές. 

Παράλληλα, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Γ. Κατσαντώνης κάνει λόγο για προσδοκίες που δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. 

«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί», υποστήριξε.

Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

Κύκλοι του Βασίλη Λεβέντη, ωστόσο, σημειώνουν πως το μεγαλύτερο έγκλημα ενός ανθρώπου είναι η αχαριστία. «Ο Κατσιαντώνης εξελέγη βουλευτής με την κατάθεση ενός παραβόλου», προσθέτουν. 

Μιλώντας στο Θέμα, ο κ. Κατσιαντώνης υποστήριξε ότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. 

«Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεχίσουμε μαζί. Όταν έρχεται ένα νομοσχέδιο προς ψήφιση πρέπει οι βουλευτές να καθόμαστε να συζητάμε και να λέμε τη γνώμη μας και να υπάρξει μια απόφαση της πλειοψηφίας» είπε ο κ. Κατσιαντώνης.

«Οι διαφορές μου είναι καθαρά πολιτικές, θα ήθελα να δω μια Ένωση Κεντρώων με σωστές δομές για να έχουν μια στήριξη οι βουλευτές» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για την πολιτική του ταυτότητα και το πολιτικό του μέλλον είπε ότι «θεωρώ τον εαυτό μου κεντρώο αλλά είμαι μαζί και νεοφιλελεύθερος. Θα παραμείνω ανεξάρτητος αλλά θα πάρω μια πολιτική απόφαση τους επόμενους μήνες».

Διέψευσε, παράλληλα, ότι θα στηρίξει τα νομοθετήματα της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές γιατί, όπως είπε, «όταν έχεις το μικρόβιο είναι δύσκολο να αφήσεις την πολιτική».

«Ελπίζω και εύχομαι ότι με, την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε» ανέφερε σε δηλώσεις του στη Βουλή ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Σε ερώτηση αν θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία απάντησε ότι «Δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίζω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες για τον κόσμο του νόμου Λάρισας και είναι κάτι που τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνηση».

Δείτε την επιστολή

«Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη»  

Μέσω twitter απάντησε η Ένωση Κεντρώων στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Γιώργου Κατσιαντώνη, προβάλλοντας παλαιότερη δήλωση του βουλευτή που έλεγε «...είμαι ΕΔΩ, παραμένω ΕΔΩ».

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή η Ένωση Κεντρώων σημειώνει: «Πού είναι το ΕΔΩ; Πού παραμένει; Ποιος του έδωσε δύναμη; Με ποια συναίνεση; Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη...».