ΑΝΕΛ: Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση

ΑΝΕΛ: Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση

Τα σενάρια αποχώρησής του από την κυβέρνηση διέψευσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία», ο κ. Καμμένος απάντησε: «Δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επεσήμανε ότι δεν έχει καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζήτησε λίγη υπομονή. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όσον αφορά το θέμα με την πΓΔΜ, ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει τη διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.

Σημειώνεται πως η συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι θεωρείται κρίσιμη καθώς ο μικρός κυβερνητικός εταίρος θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη στάση του στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός παρουσιάσει στη Βουλή πρόταση σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια, την οποία εμφατικά απορρίπτει μέχρι σήμερα ο Π. Καμμένος.

Φωτογραφία Intime news