ΑΝΕΛ για Μ. Χρυσοβελώνη: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

ΑΝΕΛ για Μ. Χρυσοβελώνη: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» σχολιάζει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεοδώρος Τοσουνίδης αναφορικά με την επιστολή παραίτησης της υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, από το κόμμα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τοσουνίδης τονίζει ότι «όσον αφορά την "ηρωική" σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων» και δίνει στη δημοσιότητα το κείμενο της διαγραφής που, όπως αναφέρει, απεστάλη στην κα Χρυσοβελώνη, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς»αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε δήλωσή του για την επιστολή αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη και «για τα ψεύδη της διαγραμμένης Μ. Χρυσοβελώνη», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

«Και τέλος, όσον αφορά την "ηρωική" σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σάς αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.