ΑΝΕΛ για Κοτζιά: Στην καρέκλα που κάθεται το οφείλει σε εμάς

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, 09:57 - Τελευταία ενημέρωση: 17:39
-A +A
ΑΝΕΛ για Κοτζιά: Στην καρέκλα που κάθεται το οφείλει σε εμάς

Αμείωτη συνεχίζεται η ένταση που έχει προκληθεί στις σχέσεις μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και των ΑΝΕΛ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θόδωρος Τοσουνίδης, επανήλθε σήμερα στο θέμα τονίζοντας με νόημα ότι ο κ. Κοτζιάς οφείλει και στους ΑΝΕΛ την υπουργική καρέκλα του.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, επέμεινε ότι οι δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά για υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές, δημιουργούν προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία. 

«Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του», τόνισε, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του κ. Κοτζιά καθώς όπως είπε δεν δοκιμάστηκε στο στίβο της πολιτικής και δεν είναι εκλεγμένος από τον λαό, ενώ τόνισε ότι οφείλει και στους ΑΝΕΛ την υπουργική καρέκλα του.

«Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή.

Απάντηση Κοτζιά στους ΑΝΕΛ

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κύκλοι του υπουργού Εξωτερικών αντέδρασαν, σχολιάζοντας ότι «την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα