8ος χρόνος, ημέρα 2394η
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Ανδρουλάκης: Στο όνομά μας θα είναι και το ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Στο όνομά μας θα είναι και το ΠΑΣΟΚ

«Μπορούμε και το όνομά μας να έχουμε και το σύμβολό μας να έχουμε. Έχω μια πρόταση που τα αγκαλιάζει όλα αποκάλυψε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του τονίζοντας ότι «και το ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει και ο ήλιος θα υπάρχει και συμπαράταξη θα είμαστε».

Μιλώντας στο Mega ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ μίλησε για τον Β’ γύρο των εκλογών ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη γίνει δεύτερος γύρος εκλογών, πρέπει να τιμήσουμε τους πολίτες που μας τίμησαν. Είναι λάθος να μην τηρήσουμε το καταστατικό μας, είναι λάθος να μην κάνουμε εκλογές» καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν και την επόμενη Κυριακή.

«Θέλω τις εκλογές ώστε ο επόμενος πρόεδρος να έχει μια καθαρή εντολή, ισχυρή εντολή, ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας της παράταξης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ανέφερε πως κάλεσε όλους τους υποψηφίους και τους ζήτησε να τηρήσουν ίδια στάση και να καλέσουν και εκείνοι τον λαό στις κάλπες.

«Τους πήρα όλους τους ευχαρίστησα και ζήτησα αξιοπρέπεια, ενότητα και να καλέσουν σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές», δήλωσε.

Σχετικά με τις κατηγορίες του Γιώργου Παπανδρέου ότι δεν εκπροσωπεί ο ίδιος την ανανέωση ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Η παράταξή μας είναι πληγωμένη, δε θα ακολουθήσω δρόμο έντασης. Θέλω μια ειρηνική νίκη. Θα είναι μια νίκη της παράταξης, νίκη προοπτικής. Να κοιτάξουμε μπροστά, να μην επαναλάβουμε τα λάθη του χθες»

Για το κλίμα που επικρατεί, για την ηλικιακή ανανέωση, ο Νίκος Ανδρουλακης πρόσθεσε:

«Δεν μπαίνω σε χαρακτηρισμούς, σε απαξίωση. Τον τιμώ τον πρώην πρωθυπουργό», ανέφερε αρχικά.

«Η ανανέωση είναι και ηλικιακή, όχι μόνο όμως. Είναι θέμα πολιτικού ήθους και προγράμματος για την πατρίδα. Ένα ρουσφέτι στη ζωή μου δεν έχω κάνει. Δεν έχω κοστίσει στον ελληνικό λαό ούτε ένα ευρώ. Ανανέωση είναι η δημοσία συμπεριφορά. Οι πολιτικοί διαπαιδαγωγούν τους πολίτες με τη συμπεριφορά τους», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Ανδρουλάκης.