Ανδ. Λοβέρδος: Ναι στην προανακριτική, αλλά τη φέρνετε γιατί θέλετε να στήσετε ένα σκηνικό

Ανδ. Λοβέρδος: Ναι στην προανακριτική, αλλά τη φέρνετε γιατί θέλετε να στήσετε ένα σκηνικό

«Ναι» στην προανακριτική Επιτροπή για τον Γιάννο Παπαντωνίου, λέει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής. Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι με αυτήν την πρόταση η κυβέρνηση επαναφέρει στην δημόσια σφαίρα την ατζέντα γιατί «δεν έχει τι να πει για την διαπραγμάτευση των εργασιακών».

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε κανέναν. Λέμε ναι, όπως είπαμε και στην εξεταστική για τα ΜΜΕ και τα κόμματα.  Λέμε ναι σε προανακριτική για τον Βαρουφάκη και από τώρα λέμε ναι για την Τράπεζα Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά. Βέβαια, ο κ. Λοβέρδος μίλησε ουσιαστικά για κρυφή ατζέντα της κυβέρνηση, για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση με την διαπραγμάτευση.

«Δεν έχετε τι να πείτε τώρα για το ασφαλιστικό, το  αφορολόγητο, τα  δημοσιονομικά και πάτε στη διαφθορά επειδή σας βόλεψε η έντεχνη προφυλάκιση Άκη λίγο πριν τις εκλογές 2012. Θα μπορούσε να γίνει σε άλλη στιγμή, όλα στο φως ναι σε εξεταστικές και προανακριτικές», υπογράμμισε και υπενθύμισε πως όταν πρόκειται για ξέπλυμα δεν χρειάζεται η Βουλή, αλλά «πας κατευθείαν στον ποινικό σου δικαστή και στον εισαγγελέα, λειτουργεί αυτοτελώς η Δικαιοσύνη με βάση την οικεία νομοθεσία. «Τη φέρνετε εδώ αγαπητά πουλάκια γιατί θέλετε να στήσετε ένα σκηνικό », κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αλέξανδρος Διαμάντης

(φωτογραφία: SOOC)