Αν. Ξεπαπαδέα: «Έχω παραιτηθεί από το Δ.Σ. της εταιρείας από το 2015»

Αν. Ξεπαπαδέα: «Έχω παραιτηθεί από το Δ.Σ. της εταιρείας από το 2015»

Απάντηση στις νέες αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα, δίνει η γενική γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα.

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα μέσα παραπληροφόρησης» αναφέρει ειδικότερα, η κ. Ξεπαπαδέα και προσθέτει: «Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί τον Μάιο 2015».

Η κ. Ξεπαπαδέα σημειώνει, ακόμα, ότι αντιλαμβάνεται πως «με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες» και συμπληρώνει: «ενημερώνουμε τους κατ'' επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της γ.γ. για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς».

Καταλήγοντας η κυρία Ξεπαπαδέα αναφέρει: «Συνιστούμε ψυχραιμία και δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω».

Διαβάστε ακόμα: 

- H Aν. Ξεπαπαδέα είναι και μέλος σε Δ.Σ. εταιρείας που αναλαμβάνει δημόσια έργα