Αν. Λοβέρδος: «Φιάσκο» το πόρισμα για το Ερρίκος Ντυνάν

Αν. Λοβέρδος: «Φιάσκο» το πόρισμα για το Ερρίκος Ντυνάν

Φιάσκο χαρακτήρισε το πόρισμα της κυβέρνησης για το Ερρίκος Ντυνάν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 σημειώνοντας πως αποδεικνύει την έκταση της πολιτικής μηχανορραφίας.

Στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για μια κυβέρνηση με έλλειψη ειλικρίνειας που έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής επισημαίνοντας:

«Η έλλειψη συγκεκριμένων αναφορών, το φιάσκο αυτό, αποδεικνύει και την έκταση της πολιτικής μηχανορραφίας», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος και συνεχίζει:«Επιβεβαιώνομαι σε αυτό που δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η κυβέρνηση και αυτή η πλειοψηφία έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο πολιτικής κατάντιας και εξαχρείωσης».

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει πού το πάει η κυβέρνηση για το εάν το πάνε σε Προανακριτική, ενώ διερωτήθηκε εάν το πάνε σε τακτική δικαιοσύνη τι μπορεί να κάνει αυτή.

Η πρόταση για το «Ερρίκος Ντυνάν» που εισηγήθηκα το Μάρτιο του 2012 με τροπολογία έγινε αποδεκτή από τη Βουλή είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος επισήμανε πως τον Ιούλιο του 2011 είχε έρθει στην κατοχή του η πρόταση του Ντυνάν την οποία –όπως τόνισε- πήγε στη Βουλή και τη μοίρασε, ενώ σημείωσε πως δέχτηκε το αίτημα του νοσοκομείου να πουληθεί λέγοντας ότι δεν προχώρησε αμέσως στην ιδιωτικοποίηση του, αλλά προσπάθησε να το κρατήσει με τη νομική βάση που υπήρχε τότε.

Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ ξεκαθάρισε πως κατάφερε να το κρατήσει όρθιο και οι εργαζόμενοι να λαμβάνουν ένα μέρος των χρημάτων τους.

Φωτογραφία intime news