Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, 09:53

-A +A

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Αν η Τουρκία παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές, θα αντιδράσουμε»

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, 09:53
«Αν η Τουρκία παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές, θα αντιδράσουμε»
-A +A

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως σε περίπτωση που η Τουρκία παραβιάσει τις «κόκκινες γραμμές», η Ελλάδα θα αντιδράσει, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως «οι τουρκικές προκλήσεις αντιμετωπίζονται από την ελληνική κυβέρνηση με ψυχραιμία, αλλά και αποφασιστικότητα».

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως είναι ευχής έργον να μη χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο να αντιδράσουμε μέσω των Ενόπλως Δυνάμεων, αλλά «αν η Τουρκία παραβιάσει τις «κόκκινες γραμμές» που έχουμε θέσει, οφείλουμε να το κάνουμε».

Επιπλέον, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφερόμενος στη θλιβερή επέτειο της κρίσης των Ιμίων, τόνισε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται ενέργειες που οδηγούν σε ανάφλεξη στην περιοχή και ότι από την κρίση των Ιμίων οδηγηθήκαμε στο γκριζάρισμα κάποιων ζωνών στο Αιγαίο από την Τουρκία.

Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι τουρκικές προκλήσεις αντιμετωπίζονται από την ελληνική κυβέρνηση με ψυχραιμία, αλλά και αποφασιστικότητα.
 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα