Αλλαγές στο Μαξίμου...

Αλλαγές στο Μαξίμου...

Η συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές οδηγεί σε αλλαγές της «ομάδας Μαξίμου», με πρώτους στη λίστα της απομάκρυνσης τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και ο επικεφαλής της εταιρείας VoxPop Analysis, Γιάννης Σκλίας, με τον Δημήτρη Τζανακαόπουλο να δείχνει ότι ακολουθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα «μετακομίσει» στην Κουμουνδούρου ώστε να ασκεί στενή εποπτεία των στελεχών που θα αναλάβουν την εκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.στο εκλογικό στρατηγείο του κόμματος.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο εξετάζεται η μετακίνησή του του ενώ σε περίπτωση που αποφασίσει να διατηρήσει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, θα υπάρξει περιορισμός των αρμοδιοτήτων του.

Το ρόλο του υπεύθυνου εκλαΐκευσης προγράμματος αναλαμβάνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ την ευθύνη για την προεκλογική εκστρατεία θα έχουν οι Γιάννης Δραγασάκης, Αλέξανδρος Χαρίτσης και Γιώργος Σταθάκης.

Στην επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων επικεφαλής είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης ενώ συμμετοχή θα έχουν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Δημήτης Βίτσας, Θοδωρής Δρίτσας, Αντώνης Κοτσακάς και Εύη Καλαμαρά.