Αλ. Τριανταφυλλίδης: Οι αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ λύνουμε προβλήματα

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Οι αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ λύνουμε προβλήματα

Χρησιμοποιώντας αρκετές φορές τον όρο «αναρχοκομμουνιστές» για να περιγράψει το ιδεολογικό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, τόνισε σε συνέντευξή του ότι το κόμμα του λύνει προβλήματα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Πρώτο Θέμα» ο Αλέξναδρος Τριανταφυλλίδης αρχικά επεσήμανε ότι «εξοικονομήσαμε τα σχετικά με το επίδομα θέρμανσης» γιατί «ο καλός Θεούλης μας λυπήθηκε και μας έχει στα ζεστά ακόμα».

Για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου αναφορικά με τις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους έκανε λόγο για «ένα ακόμα ναυάγιο 70-80 ετών που περίμενε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανελκυστεί και να οριστούν οι διακριτοί ρόλοι Κράτους-Εκκλησίας αλλά και η σχολάζουσα οικονομία προς όφελος και των δύο γιατί εμείς είμαστε αναρχοκομμουνιστές».

Στους αναρχοκομμουνιστές αναφέρθηκε, επίσης, και στο ζήτημα του Ελληνικού απαντώντας σε ακροατή που επισήμανε ότι τα προηγούμενα χρόνια η επένδυση δεν προχωρούσε λόγω των αντιδράσεων των αριστερών ότι «φαίνεται πως τα προσχήματα για το Ελληνικό ισχύουν για τα 15 χρονια και όχι για 3 χρόνια που είναι κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Παραδέχθηκε, τέλος, ότι «υπάρχει ένα ζήτημα με την ασφάλεια και την τάξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών».