Αήθης επίθεση Πολάκη στον διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Αήθης επίθεση Πολάκη στον διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Μια νέα αήθης επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, αυτή τη φορά κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί και τη συνάντηση που είχε μαζί του. Ως «γλείφτη και δούλο» τον ανέφερε σε ανάτησή του  ενώ σιγόνταραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης επίσης με αναρτήσεις.

Αφορμή το γεγονός πως ο διοικητής του Νοσοκομείου, που είναι ΑΜΕΑ. έκανε δώρο στον Πρωθυπουργό ένα πορτρέτο του, με τον Παύλο Πολάκη να απασφαλίζει και να εξαπολύει επίθεση ανάλογη με αυτή που είχε εξαπολύσει και στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Μόνο που πλέον δεν είναι μόνος του. Για παράδειγμα ο Κώστας Ζαχαριάδης επέλεξε να σχολιάσει την εικόνα και να παρομοιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Κιμ Γιονκ Ουν γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Τα δέ τρολς του διαδικτύου εξαπέλυσαν επίσης επίθεση μετά το έναυσμα που έδωσε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος πλέον δείχνει να καθορίζει και τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει ως αντιπολιτευτική τακτική το σκληρό ρόκ και τη διαρκή αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και στο θέμα της Αγίας Σοφίας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τη γραμμή Πολάκη ο οποίος πρώτος επιτέθηκε στην κυβέρνηση επιρρίπτοντας ευθύνες για τις εξελίξεις. Το ζήτημα που ανακύπτει όμως είναι ότι δείχνει να μην είναι πλέον μόνος. Όλο και περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μεσαία στελέχη επιλέγουν τον δρόμο της ακρότητας και του λαϊκισμού. Η στήριξη του Νίκου Παππά που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε, μέσα από την ευθεία αντιπαράθεση, έχει οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση στη χρήση ακόμη και ακραίων εκφράσεων.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ακόμη και τα στελέχη που κινούνται στο χώρο της παραδοσιακής αριστεράς και της ευρωπαϊκής αποφεύγουν να πάρουν θέση και ακολουθούν το δόγμα Πολάκη, όπως αυτό περιγράφεται μέσα από τις αναρτήσεις και τις υβριστικές αναφορές του προς πρόσωπα.

Η αποδοχή που δείχνει να έχει από την ηγεσία της Κουμουνδούρου του επιτρέπει να λειτουργεί ως «αψύς Κρητικός». Άλλωστε όταν ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον είχε καλύψει πλήρως ο τότε Πρωθυπουργός εγείροντας και θέμα ψήφου εμπιστοσύνης στη βουλή με αποτέλεσμα να τονίζεται πως ουσιαστικά πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Αυτή τη φορά οι χαρακτηρισμοί του ακόμη πιο ακραίοι και είναι ενδεικτική η ανάρτηση΅: