Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ την Τετάρτη

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ την Τετάρτη

Την ημέρα που ο Ζ. Ζάεφ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τη συζήτηση για την έγκριση των αλλαγών και κατ'' επέκταση της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Π. Καμμένος επέλεξε να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική επιτροπή και την Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλοντας να ταυτίσει τις δυο περιπτώσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας σε ανάρτηση του στο Twitter ανέφερε ότι «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα», προσθέτοντας ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ δεν εκβιάζονται, ενώ το μεσημέρι μέσω ιστοσελίδας, που απηχεί αποκλειστικά τις απόψεις του, προέτρεπε τον Αλ Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές πριν την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, ή να κάνει τώρα δημοψήφισμα, με αφορμή τις δηλώσεις Δ. Τζανακόπουλου περί κυβερνήσεων ανοχής αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.