Αιχμές κατά του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλη από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019, 12:35
-A +A
Αιχμές κατά του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλη από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος αναφέρει ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονία, αφού εγκατέλειψε τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου στην Κατερίνη τώρα αναλαμβάνει υποψήφιος Περιφερειάρχης, θέση που και αυτή θα εγκαταλείψει «περιμένοντας ανταλλάγματα».

Ο κ. Μάντζιος σημειώνει ότι ο κ. Γιαννούλης «δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε πριν το χρόνο τη θέση (σ.σ υποψήφιου δημάρχου) με αυτές τις αστείες δικαιολογίες, αναζητώντας παράλληλα εναγωνίως μια θέση στο κομματικό ψηφοδέλτιο». 

Ακόμα επισημαίνει ότι «τώρα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας. Θέση που δεν θα κερδίσει (ούτε θα την παλέψει) και φυσικά θα παραιτηθεί περιμένοντας να εισπράξει τα ανταλλάγματα» και πως «κάποιοι προσβάλλουν το ήθος της Αριστεράς, την ανιδιοτέλεια, την διάθεση προσφοράς, το νόημα της αυτοδιοίκησης, τις δημοκρατικές διαδικασίες, αποδεχόμενοι την μετατροπή του στίβου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μέσο ικανοποίησης προσωπικών απολαβών ή σε σκαλοπάτι πολιτικής ανέλιξης» και συμπληρώνει: «Εκτός αν τα ανταλλάγματα αφορούν και άλλους!»

Αναλυτικότερα στην ανάρτησή του ο  Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος αναφέρει τα εξής: «Του εμπιστεύτηκαν την θέση του υποψηφίου Δημάρχου στην Κατερίνη. Δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε πριν το χρόνο τη θέση με αυτές τις αστείες δικαιολογίες, αναζητώντας παράλληλα εναγωνίως μια θέση στο κομματικό ψηφοδέλτιο. Τώρα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας. Θέση που δεν θα κερδίσει (ούτε θα την παλέψει) και φυσικά θα παραιτηθεί περιμένοντας να εισπράξει τα ανταλλάγματα.
Κάποιοι προσβάλλουν το ήθος της Αριστεράς, την ανιδιοτέλεια, την διάθεση προσφοράς, το νόημα της αυτοδιοίκησης, τις δημοκρατικές διαδικασίες, αποδεχόμενοι την μετατρπή του στίβου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μέσο ικανοποίησης προσωπικών απολαβών ή σε σκαλοπάτι πολιτκής ανέλιξης.
Και επειδή αυτό το έργο τα ξαναείδαμε οι ευθύνες της επιλογής είναι βαρύτατες. Κατά τα άλλα περιμένουμε να βαδίσει μόνος αυτόν τον δρόμο στην Πιερία.
Εκτός αν τα ανταλλάγματα αφορούν και άλλους!
Αλήθεια τόσοι βουλευτές, τόσοι υποψήφιοι, τόσα στελέχη, τόσοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν κρίθηκε ικανός ή κανείς δεν θέλησε να υπερασπιστεί την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας;» 

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 16/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα