Άγρια επίθεση της Θ. Μεγαλοοικονόμου σε πρώην συνεργάτη της μέσα στη Βουλή

Άγρια επίθεση της Θ. Μεγαλοοικονόμου σε πρώην συνεργάτη της μέσα στη Βουλή

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο καφενείο της Βουλής με πρωταγωνίστρια την νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και έναν φερόμενο ως πρώην συνεργάτη της. Όλα ξεκίνησαν ότι η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων εντόπισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο να βρίσκεται στο καφενείο της Βουλής.

Έκπληκτοι οι παριστάμενοι είδαν την κυρία Μεγαλοοικονόμου να πηγαίνει προς το μέρος του, φωνάζοντάς του να βγει έξω και μάλιστα με… γαλλικά.  «Βγες έξω καθίκι. Πως μπήκες μέσα παλιανθρωπε. Ποιος σου έδωσε άδεια», του είπε και σε εκείνο το σημείο φέρεται να πήρε μια καρέκλα έτοιμη να του την εκσφενδονίσει.

Για καλή του τύχη άνθρωπος της ασφαλείας του Κοινοβουλίου την… πρόλαβε, ωστόσο εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Με τα γυμνά της χέρια χτύπαγε στο σώμα τον φερόμενο ως πρώην συνεργάτη της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα χρησιμοποίησε ως «όπλο» το κινητό της και τη τσάντα της.

Μολονότι τα πράγματα που κουβαλούσε έπεσαν στο πάτωμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε έξαλλη κατάσταση και συνέχιζε σε έντονο ύφος, όταν συνεργάτης της, της είπε ότι δεν θα πάει πουθενά κι αν θέλει να φωνάξει τον φρούραρχο. «Δεν με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ», του απάντησε, με την κόντρα να φουντώνει εκ νέου και την κυρία Μεγαλοοικονόμου να συνεχίζει να χειροδικεί εναντίον του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο  άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Αλέξανδρος Διαμάντης