Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκυβέρνηση με τρομοκράτες δεν κάνω

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκυβέρνηση με τρομοκράτες δεν κάνω

Δεν ξέρω για τον κο Μεϊμαράκη, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ εκθείασε τον προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο κος Πανούσης είπε ότι ο κος Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Για αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα». Το κύριο είναι να κερδίσουμε την μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς. Ο κος Τσίπρας είχε κεντρικό σύνθημα το δεν πληρώνω και το κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, είναι ένα πολιτικός απατεώνας, τα πρόδωσε όλα

Σε σχέση με τον συνυποψήφιό του Κυριάκο Μητσοτάκη, που την ίδια ώρα έδινε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι κάνει πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα και έχει δημόσια εκφράσει τις θέσεις του.

Ο κος Γεωργιάδης δήλωσε «Με τον Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Έχουμε διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα όπως για παράδειγμα στο σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Δεν θέλω να αδικούνται, αλλά δεν είναι το μείζον πρόβλημα της χώρας... Δεν θέλω να υπάρχει κάτι που να ανταγωνίζεται την παραδοσιακή έννοια της κοινωνίας.

Επίσης, δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει χωρισμός κράτους και εκκλησίας. Εκκλησία και κράτος είναι ένα δεν διαχωρίζονται αυτή είναι η έννοια της ορθοδοξίας.

Αναφορικά με το ντιμπέιτ ο βουλευτής της ΝΔ είπε, σύμφωνα με το skai.gr, ότι εάν δεν μπορούμε να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση δεν κάνουμε για αρχηγοί. Σε κάθε πολιτισμένη χώρα όποιος υποψήφιος δεν θέλει να συμμετέχει σε ντιμπέιτ είναι αυτομάτως εκτός κούρσας.

Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ θα φτάσω μέχρι την κάλπη είπε τέλος απαντώντας σε όσους τον θέλουν αν αποσύρει την υποψηφιότητά του.