Άδωνις για Σκοπιανό: Η ΝΔ δεν θα μπεί στα παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου

Άδωνις για Σκοπιανό: Η ΝΔ δεν θα μπεί στα παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου

Σαφές μήνυμα ως προς τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως ή θα υπάρξει ενιαία θέση των Τσίπρα-Καμμένου ή αλλιώς η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μπει στα παιχνίδια τους.

«Ή θα έχουμε ενιαία κυβερνητική θέση ή η ΝΔ δεν θα μπει στα παιχνιδία Τσίπρα-Καμμένου» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με αφορμή τη διαφωνία που εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

«Εάν δεν μπορούν ως κυβέρνηση να έχουν μια ενιαία θέση τότε μιλάμε για παντελή καραγκιοζιλικία» πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό με αφορμή την επένδυση στο Ελληνικό και την ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον «παντελώς τυχοδιώκτη». «Ένας άνθρωπος που ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι το Ελληνικό δεν πωλείται γιατί είναι η ψυχή της αριστεράς και μετά πανηγυρίζει για την επένδυση, είναι ικανός για τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος τόνισε οτι δεν υπάρχει «καμία έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018. Αυτό που ενδεχομένως να υπάρξει είναι η έξοδος από τη δανειακή σύμβαση. Τίποτα δεν θα αλλάξει όσον αφορά τον έλεγχο».