«Άδειασμα» Βούτση σε Πολάκη: Με το ύφος του έδωσε έδαφος στην αντιπολίτευση

«Άδειασμα» Βούτση σε Πολάκη: Με το ύφος του έδωσε έδαφος στην αντιπολίτευση

Συνεχίζονται τα φίλια πυρά από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Παύλο Πολάκη με αφορμή το ύφος αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ν. Βούτση ο οποίος τόνισε ότι ο Π. Πολάκης με το ύφος δίνει έδαφος στην αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» και απαντώντας σχετικά με την υπόθεση Πολάκη και τους χειρισμούς του, ο κ. Βούτσης δηλώνει ότι ο κ. Πολάκης «έχει αδικήσει τον εαυτό του -κι όχι μόνο- με προσωπικές αναφορές και ύφος που έδωσαν έδαφος για αντιπαράθεση αλλά και για στοχοποίηση από πλευράς της αντιπολίτευσης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ν. Βούτσης τονίζει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2019 και επισημαίνει ότι «η φιλολογία περί αριστερών ή δεξιών παρενθέσεων έχει πολλαπλά διαψευσθεί στην πράξη επί τετραετία και δεν έχει καμία βάση προφανώς και για το μέλλον». «Άλλωστε η πρόταση του πρωθυπουργού, από τώρα, για τον νυν ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλο, νοηματοδοτεί απολύτως την ειλικρίνεια των συνταγματικών προτάσεων που υπέβαλε η σημερινή πλειοψηφία και οι οποίες θεωρώ ότι θα ψηφισθούν και πάλι στη δεύτερη ψηφοφορία στις 14 Μαρτίου» υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι με τρία διαδοχικά άρθρα της η ΕΦΣΥΝ είχε επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη χαρακτηρίζοντάς τον «σαχλαμαρόμαγκα», «αρκούδα και αορκουδιάρη» και υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε ήδη να έχει πάει σπίτι του.