Αδ. Γεωργιάδης: Υποθέσεις για Ειδικό Δικαστήριο ΔΕΠΑ και Ελ. Βενιζέλος

Αδ. Γεωργιάδης: Υποθέσεις για Ειδικό Δικαστήριο ΔΕΠΑ και Ελ. Βενιζέλος

Υποθέσεις για το Ειδικό Δικαστήριο χαρακτήρισε τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη ΔΕΠΑ αλλά και τη σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας παράλληλα πως πηγαίνουμε προς νέο μνημόνιο με μεγάλη ταχύτητα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε  χαρακτηριστικά πως τα όσα λέει ο Γιώργος Σταθάκης «θα τα πει στο Ειδικό Δικαστήριο», ενώ για την περίπτωση της επέκτασης της σύμβασης παραχώρησης του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, διερωτήθηκε γιατί ελήφθη υπόψη για τον υπολογισμό του τιμήματος η τουριστική κίνηση του 2015 που ήταν μια κακή χρονιά λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων.

«Σε αυτό που είχε πει ο κ. Τσίπρας "Μας λένε ψεύτες, αλλά όχι κλέφτες", εγώ απαντώ με αυτό που είχε γράψει ο Αρκάς "O ψεύτης είπε ότι δεν είναι κλέφτης. Τον πιστεύετε;". Έχει έρθει η ώρα να μην τον πιστεύουμε», σημείωσε ο Αδ. Γεωργιάδης. 

Αναφορικά με τα ζητήματα της οικονομίας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι ο Χρηματιστήριο έσπασε τις 600 μονάδες και αντί να πηγαίνουμε προς την έξοδο, πηγαίνουμε προς νέο μνημόνιο με μεγάλη ταχύτητα.

«Κανείς δεν μας έχει πει ποιο είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης για την πραγματική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική. “Καίγονται τα σπίτια μας και εμείς τραγουδάμε”», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Για το Εκκλησιαστικό ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Κυβέρνηση να νομοθετήσει μονομερώς την απόλυση 10.000 κληρικών.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να τα βάλει με την Εκκλησία, γιατί θέλει τις ψήφους της», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.