Αδ. Γεωργιάδης: Τσίπρας, ο χειρότερος ψεύτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα

Αδ. Γεωργιάδης: Τσίπρας, ο χειρότερος ψεύτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας τον ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό καθώς άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση και άλλα κάνει ως κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ «ο κ. Τσίπρας είναι ο χειρότερος που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ο χειρότερος ψεύτης», ενώ τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα έγιναν στις Πρέσπες με την υπογραφή της συμφωνίας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τοιν Ζάεφ να λέει "οι Έλληνες", "οι Μακεδόνες", ο Τσίπρας να γελάει, η αστυνομία να δέρνει στο Πισοδέρι και ο Καμμένος να γελάει στο Ζάππειο δύο μέρες μετά». «Είμαι από το Αμύνταιο Φλωρίνης και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.           

Για τη συμφωνία με τους θεσμούς ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως, «όταν λέγαμε ότι δεν γίνεται κούρεμα χρέους, και ελήφθη η απόφαση του Νοεμβρίου του '12, μια απόφαση πολύ καλύτερη της σημερινής, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβριζε».

«Ο Τσίπρας έλεγε ότι η ''επιμήκυνση είναι σχοινί που μας δίνουν για να μας κρεμάσουν'' και τώρα το σχοινί έγινε γραβάτα» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Υπάρχει ένα βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, Η Φάρμα των Ζώων, στην οποία αφότου έγινε η επανάσταση των ζώων κατά του παλιού κατεστημένου κλείνει με μια καταπληκτική σκηνή: στο τέλος και αφότου είχαν πάρει την εξουσία τα γουρούνια έχουν βάλει ανθρώπινα ρούχα καπνίζουν πούρα και μιλάνε σαν άνθρωποι» ανέφερε δηκτικά.