Άδ. Γεωργιάδης: Θέλετε να εκβιάζετε τα ΜΜΕ!

Άδ. Γεωργιάδης: Θέλετε να εκβιάζετε τα ΜΜΕ!

Την αλλαγή του νόμου για να προχωρήσει η σύσταση του ΕΣΡ ζήτησε εκ νέου από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, κατήγγειλε τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παπά ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκβιάζει καναλάρχες και ΜΜΕ. «Αυτό που κάνει η κυβέρνηση  είναι αντισυνταγματικό  και έχει σκοπιμότητα να ελέγξει ΜΜΕ και να εκβιάσει καναλάρχες.

Σας ενδιαφέρει μόνο πως θα καταφέρει ο Παππάς να εκβιάζει ΜΜΕ», είπε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης. Προσέθεσε, δε, ότι «δεν πρόκειται και με την ψήφιση αυτού του νόμου να προχωρήσει διαδικασία αδειοδότησης», προειδοποιώντας ότι «το ΕΣΡ δεν θα συσταθεί όσο δεν φεύγει η εξουσία από Παππά ούτε άμεσα ούτε έμμεσα».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του συζύγου της Νίκης Κεραμέως ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: – «Άκουσα ομιλία Κεραμέως για το προσωπικό της που είναι πολιτικό. Μου έκανε εντύπωση ότι ο Σταθάκης στα συγκεκριμένα δεν είπε ούτε κουβέντα ο λαλίστατος. Εσείς θα τοποθετηθείτε επ' αυτού; Δέχεστε να νομοθετεί ένας συνάδελφός σας φωτογραφικά για μια συνάδελφό σας από άλλο κόμμα; Είπε βάλτε την ίδια διάταξη σε όλες τις αρχές, αν έμπαινε διάταξη οι μισοί σύζυγοί σας θα έχαναν τη θέση τους»!

Αλέξανδρος Διαμάντης