Άδ. Γεωργιάδης στο Liberal: Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα ακυρότητας της διαδικασίας

Άδ. Γεωργιάδης στο Liberal: Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα ακυρότητας της διαδικασίας

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

«Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος».

Αυτό τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αποκλειστική του δήλωση στο liberal.gr λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση της Novartis, ο οποίος σε λίγες ώρες βρέθηκε κατηγορούμενος.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προαναγγέλλει ότι ήδη εξετάζει όλα τα επόμενα νομικά του βήματα και καταλήγει σημειώνοντας ότι τελικά η υπόθεση «Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

Αναλυτικά η δήλωση του Α. Γεωργιάδη:

«Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μανιαδάκη, οπού κατηγορεί ευθέως τους εισαγγελείς διαφθοράς για εκβιασμό του, με στόχο την ενοχοποίηση πολιτικών, και συγκεκριμένα του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά του νυν Διοικητή  Τραπέζης της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα και την δική μου, δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος. Με τους νομικούς μου συμβούλους θα εξετάσω όλα τα επόμενα νομικά μου βήματα.

Η υπόθεση Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».