Άδ. Γεωργιάδης: Πιέσεις Τουλουπάκη σε Μανιαδάκη για να πει ότι έδωσε βαλίτσες σε εμένα και τον Σαμαρά

Άδ. Γεωργιάδης: Πιέσεις Τουλουπάκη σε Μανιαδάκη για να πει ότι έδωσε βαλίτσες σε εμένα και τον Σαμαρά

Στην αποκάλυψη πως η Ελένη Τουλουπάκη ήταν εκείνη που πίεζε Νίκο Μανιαδάκη να μιλήσει για βαλίτσες με χρήματα προς τον ίδιο αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Γεωργιάδης είπε συγκεκριμένα πως σε συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο Νίκος Μανιαδάκης του είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο και στον πρώην πρωθυπουργό.

«Επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο.

«Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis», τόνισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.