Αδ. Γεωργιάδης: Οξύμωρο να πανηγυρίζει η αριστερά για τη διεύρυνση της ατλαντικής συμμαχίας

Αδ. Γεωργιάδης: Οξύμωρο να πανηγυρίζει η αριστερά για τη διεύρυνση της ατλαντικής συμμαχίας

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, όπου συζητείται το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν διαπρύσιος κήρυκας ότι πρέπει να διαλυθεί το ΝΑΤΟ.

«Άρα μιλάμε για μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα, καθώς είναι οξύμωρο να πανηγυρίζει η πρώτη φορά αριστερά γιατί επιτυγχάνει τη διεύρυνση της ατλαντικής συμμαχίας. Δεν θα το πιστεύαμε αλλά όλα γίνονται», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, «τρόλαρε» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα περί προδοτών του Πάνου Καμμένου. «Ο Καμμένος είπε για προδοτική συμφωνία.  Άρα για τον προ 15 ημερών συνεταίρο σας σημαίνει είστε προδότες. Είχα ακούσει να λέτε ότι ο κ. Καμμένος είναι ένας απλός κεντροδεξιός κι όχι ακροδεξιός σαν τον Άδωνι.

Φάτε λοιπόν το προδότες από τον κ. Καμμένο για να μάθετε με ποιον συνεργάζεστε», τόνισε ο γαλάζιος βουλευτής. Επίσης χαρακτήρισε ψέμα ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να πέσει, όταν η ΝΔ το καλοκαίρι έκανε πρόταση δυσπιστίας.

Φωτογραφία intime news