Αδ. Γεωργιάδης: Όποιος αντιστέκεται στη χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έχει τη δική μου στήριξη

Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018, 16:23 - Τελευταία ενημέρωση: 16:44
-A +A
Αδ. Γεωργιάδης: Όποιος αντιστέκεται στη χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έχει τη δική μου στήριξη

Εκτενή αναφορά στον Φιλελεύθερο και στο θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες του διευθυντή της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ανδρέα Ηλιόπουλου, έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της live εκπομπής μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook. 

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως όποιος αντιστέκεται στη χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έχει τη στήριξή του, τονίζοντας πως θα διαφημίζει οποιαδήποτε εφημερίδα προχωρά σε αποκαλύψεις. 

Σχολιάζοντας την αντίδραση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, να αποπέμψει τον κ. Ηλιόπουλο, ο Α. Γεωργιάδης επεσήμανε πως αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε προχωρήσει σε τέτοια κίνηση θα είχε γίνει χαμός στη χώρα, από αντιδράσεις, πορείες και φασαρίες.

«Πρέπει σε αυτή τη χώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε», είπε ο κ. Γεωργιάδης. 

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο οριστικό κλείσιμο του Mega, ανέφερε πως ήταν ένα κανάλι που πολέμησε τη ΝΔ, αλλά δεν αισθάνεται χαρά. «Είναι απώλεια που κλείνει το Mega», τόνισε, συμπληρώνοντας πως ήταν σκοπός του Αλέξη Τσίπρα να κλείσει το κανάλι. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την αντίδραση της ΕΛΜΕ σε χορηγία του ιδρύματος Μποδοσάκη σε σχολείο, που χαρακτήριζε εμπορευματοποίηση της Παιδείας τις χορηγίες ιδιωτών, κάνοντας λόγο ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Επίσης, σχολίασε έντονα την απουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, από την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποίησε το Μαξίμου, στον απόηχο των εντόνων πιέσεων που ασκήθηκαν στο Χρηματιστήριο και στις τραπεζικές μετοχές την Τετάρτη. 

Αν δεν γίνουν εκλογές, δεν θα δούμε άσπρη μέρα στη χώρα, είπε χαρακτηριστικά. 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα