Άδ. Γεωργιάδης: Οι φόροι δεν μειώθηκαν, παραμένουν αυξημένοι

Άδ. Γεωργιάδης: Οι φόροι δεν μειώθηκαν, παραμένουν αυξημένοι

Για δήθεν μείωση φόρων από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως «όλοι οι φόροι που δήθεν μειώνονται τώρα, είναι κατά κλάσμα μείωση της πολύ μεγάλης αύξησης που έκανε ο κ. Τσίπρας στο διάστημα της θητείας του». «Δεν μιλάμε για μείωση, παραμένουν αυξημένοι οι φόροι», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. τόνισε πως «η μείωση του ΕΝΦΙΑ που ψηφίζει σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι η μισή από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ που ψήφισε ο κ. Σαμαράς. Όταν ήρθε ο κ Τσίπρας στην εξουσία, τριπλασίασε τους φόρους. Είναι πολύ κακό να πανηγυρίζει ενώ κατέστρεψε τη μεσαία τάξη και να θέλει να γίνει σύμμαχος της μεσαίας τάξης λίγους μήνες πριν από τις εκλογές».

Επίσης ανέφερε ότι «δεν χαρίζουμε παιδιά που αισθάνονται πατριωτισμό και ανησυχούν για τα εθνικά θέματα στη Χρυσή Αυγή. Είναι παιδιά που ανησυχούν για τη Μακεδονία. Είμαι επί της αρχής κατά των καταλήψεων. Η Αριστερά έχει για Πρωθυπουργό καταληψία. Ξαφνικά έγιναν “κακές” οι καταλήψεις; Μάλλον οι καταλήψεις είναι “καλές” για τους Αριστερούς μόνο όταν γίνονται στο όνομα της Αριστεράς».

Τέλος, τόνισε πως «Ο Ερντογάν θέλει να προκαλέσει ένταση. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα με τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και στην Ελλάδα που αρχίζουν οι έρευνες, αυτό βρίσκει την Τουρκία έξω από το μεγάλο παιχνίδι της ενέργειας. Εμάς μας συμφέρει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από μία συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν αυτή τη στιγμή».