Άδ. Γεωργιάδης: Ο Ν. Παππάς μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος για απιστία

Άδ. Γεωργιάδης: Ο Ν. Παππάς μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος για απιστία

Κατηγορούμενος σε απιστία κατά του Δημοσίου θα βρεθεί ο Νίκος Παππάς εάν οι καταγγελίες που έκανε εχθές ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αληθείς, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Όσο αργεί η διάψευση τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες το γεγονός να είναι αληθές, όλη αυτή η ιστορία καθιστά τον υπουργό κ. Παππά συνένοχο σε απιστία κατά του δημοσίου, σε απόπειρα απάτης κατά του ελληνικού Δημοσίου», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ενώ ανέφερε ότι προκάλεσε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να διαψεύσει την καταγγελία αλλά δεν το έκανε.

«Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να πει ο κ. Παππάς, ποτέ δεν έχω πάει το σπίτι του κ. Μαρινάκη αυτά είναι ψέματα ούτε στο γραφείο του. Ο κ. Παππάς αν και μονίμως μου απαντάει στο Twitter έχουμε συχνή επικοινωνία για τη συγκεκριμένη περίπτωση, από χθες έχει πλήρη σιγή ασυρμάτου. Άρα συνάγει το συμπέρασμα κάθε λογικός άνθρωπος ότι κάτι άλλο συμβαίνει» είπε ο κ. Γεωργιάδης. 

«Δεν είναι κακουργηματάκι είναι κακουργηματάρα γιατί είναι κατά του Δημοσίου η απόπειρα απάτης και έχει ισόβια. Δεν είναι δηλαδή ζήτημα μόνο διαπλοκής έχει και ποινική διάσταση αυτό», πρόσθεσε.