Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Πετσίτης έπαιζε το ρόλο του ταμία και του διαμεσολαβητή

Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Πετσίτης έπαιζε το ρόλο του ταμία και του διαμεσολαβητή

Για τρίγωνο «Τσίπρα - Παππά - Πετσίτη», έκανε λόγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «πουλούσε σε επιχειρηματίες τις καλές του γνωριμίες με τους κυρίους Τσίπρα και Παππά, για να κάνει δουλειές». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη «ο κ Πετσίτης έπαιζε το ρόλο του ταμία και του διαμεσολαβητή».

«Η υπόθεση Πετσίτη είναι η κορυφή του παγόβουνου για το μέγαρο Μαξίμου» δήλωσε το μέλος κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας και εκτίμησε ότι στο τέλος ο κ Πετσίτης θα κλείσει - όπως δήλωσε χαρακτηριστικά - «το σπίτι του κ. Τσίπρα».

Στο μεταξύ, προεξοφλημένη θεωρείται η κλήτευση του Μανώλη Πετσίτη για κατάθεση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ των Νέων. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα για την επιστροφή του κ Πετσίτη στην Αθήνα μάλιστα και την εμφάνιση του στη Βουλή, προετοιμάζονται ήδη και οι κυπριακές αρχές.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα ότι κατά τα ταξίδια του στην Κύπρο ο κ Πετσίτης δεν περνούσε από τους ελέγχους στο αεροδρόμιο κάτι που - σύμφωνα με τα Νέα - ισχύει για τα μέλη της κυβέρνησης και τις οικογένειες τους. Η εφημερίδα μάλιστα διερωτάται ποιος έδινε εντολή ώστε ο κ Πετσίτης να περνά από το αεροδρόμιο ως κυβερνητικός αξιωματούχος.