Αδ. Γεωργιάδης: Κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ η Μ. Παπασπύρου

Αδ. Γεωργιάδης: Κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ η Μ. Παπασπύρου

Κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης την Μαρία Παπασπύρου καθώς, όπως τόνισε, αντί να επιτελεί το έργο της ως Ανεξάρτητη Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, παίζει κομματικά παιχνίδια σταθερά εδώ και δυόμιση χρόνια.

«Οι διώξεις στη Μάνδρα, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα της κ. Παπασπύρου. Η κ. Παπασπύρου είχε εκδώσει, με 8 μήνες καθυστέρηση, το πόρισμά της για την τραγωδία στη Μάνδρα και δεν είχε καταλογίσει ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής.

Αντίθετα, ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις στην κ. Ρένα Δούρου. Δυστυχώς, η κ. Παπασπύρου δεν επιτελεί το έργο της ως Ανεξάρτητη Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης αλλά ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Παίζει κομματικά παιχνίδια σταθερά εδώ και δυόμιση χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ρ/σ Real FM 97.8 ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την άποψη ότι η τροπολογία για Κουντουρά - Δανέλλη αποτελεί μια κανονική εξαγορά τονίζοντας: «Αυτός είναι ο ηθικός ξεπεσμός του ΣΥΡΙΖΑ, της κ. Κουντουρά και του κ. Δανέλλη. Κατεβαίνουν υποψήφιοι εκ του ασφαλούς. Σύμφωνα με το νέο νόμο, αν εκλεγούν θα γίνουν ευρωβουλευτές, αν όχι θα συνεχίσουν να είναι βουλευτές. Δεν είναι αυτό πολιτική συναλλαγή;».   

Τέλος, όσον αφορά στην υπόθεση Novartis, επισήμανε: «Πόσες φορές έχει ακουστεί ότι έρχεται ο φάκελος για τη Novartis στη Βουλή και ότι θα μας ασκηθούν διώξεις; Δεν μπορεί κανένας εισαγγελέας να ασκήσει διώξεις για παθητική δωροδοκία σε πρώην Υπουργό γιατί έχουν παραγραφεί βάσει του άρθρου 86».

«Εγώ έχω παραιτηθεί της παραγραφής και έχω ζητήσει να δικαστώ με τη διαδικασία του άρθρου 86. Οι Συριζαίοι όμως δεν θέλουν αυτό. Αυτό που θέλουν είναι να αφήσουν μια διαδικασία να σέρνεται στη Δικαιοσύνη και να μην μπαίνει στο αρχείο για να μπορούν να κάνουν σπέκουλα και να ρίχνουν λάσπη», κατέληξε.

Φωτογραφία intime news