Αδ. Γεωργιάδης: «Ο Καμμένος στο Μαξίμου συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα τι θα κάνουν»

Αδ. Γεωργιάδης: «Ο Καμμένος στο Μαξίμου συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα τι θα κάνουν»

Στην εκτίμηση ότι «ο κ. Καμμένος πήγε στο Μαξίμου και συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα τι θα κάνουν» προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΪ καθώς, όπως τόνισε, «παίζουν ένα καινούργιο θέατρο στη Βουλή ότι δήθεν υπάρχει παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ενώ στην ουσία είναι μετρημένα κουκιά και όλα συμφωνημένα».

«Ο κ. Καμμένος το παίζει Μακεδονομάχος και υπερπατριώτης, την ίδια ώρα που με την τακτική που ακολουθεί ξεπουλιέται η Μακεδονία. Αυτή είναι η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «η οικονομία μπαίνει σε μία νέα εποχή αβεβαιότητας» τονίζοντας ότι «οι αγορές θα αντιδράσουν εξαιρετικά αρνητικά σε όλα αυτά. Σε μια κυβέρνηση αποστατών, σε μια κυβέρνηση “κουρελού”, σε μία κυβέρνηση εξαγορασμένων με υπουργικές καρέκλες…».   

«Τέτοια εικόνα παρακμής της Δημοκρατίας μας, σε όλη την μεταπολίτευση, δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί. Από την προσεχή Τετάρτη δεν θα έχουμε συγκυβέρνηση, αλλά μία κυβέρνηση που θα συνεργάζεται με έξι μεμονωμένους βουλευτές. Αυτά δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της Ελλάδος», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Προχώρησαν, χθες, στις προσαγωγές 20 ατόμων επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Μέγαρο Μουσικής, αναρτώντας ένα πανό κατά του κ. Τσίπρα και της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλα αυτά στην Αθήνα του 2019 και της “Πρώτης Φοράς Αριστεράς”.

Πριν πάρουν την εξουσία, υπερασπίζονταν το δικαίωμα των ανθρώπων να διαμαρτύρονται. Τώρα τους “μπουζουριάζουν” επειδή έχουν άλλη άποψη».

Φωτογραφία intime news