Αδ. Γεωργιάδης: Η νίκη της ΝΔ θα είναι συντριπτική

Αδ. Γεωργιάδης: Η νίκη της ΝΔ θα είναι συντριπτική

Την πεποίθησή του πως η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές της 26 Μαΐου θα είναι συντριπτική, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας πως ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε ποτέ σε διαφορά 15%, «αυτά είναι απάτες του Αλέξη Τσίπρα», τόνισε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την «επίκληση» του Άρη Βελουχιώτη από τον πρωθυπουργό κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Λαμία, τονίζοντας πως «εγώ που είμαι δεξιός θα ντρεπόμουν να βάλω στο στόμα του Αλέξη Τσίπρα τον Άρη Βελουχιώτη. Ο Βελουχιώτης ήταν ανυπότακτος, ο Τσίπρας έχει προσκυνήσει» για να προσθέσει: «Θα έπρεπε να σηκωθεί από τον τάφο να του κάνει μήνυση. Επιχείρησε να εξευτελίσει ένα μεγάλο σύμβολο της Αριστεράς. Οι άνθρωποι είναι οπορτουνιστές».

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης καλεσε τα στελέχη της ΝΔ να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι. «Θέλουμε να έχουμε δικούς μας εκλογικούς αντιπροσώπους σε κάθε εκλογικό τμήμα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δημοκρατική ευαισθησία του κυρίου Τσίπρα», τόνισε.

Καταληκτικά, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε για το τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις πως «είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Λένε ανερυθρίαστα ψέματα στους συνταξιούχους. Αυτή είναι η “τέχνη” της προπαγάνδας».