Άδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση στήνει δικαστικές διώξεις εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη

Άδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση στήνει δικαστικές διώξεις εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη

Για κινήσεις πανικού της κυβέρνησης έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ότι ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να ρίξει την κυβέρνηση για να προλάβει τις ενέργειες της Δικαιοσύνης. 

Συγκεκριμένα, ο Άδ. Γεωργιάδης κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση στήνει δικαστικές διώξεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καμία εκκρεμότητα με την Δικαιοσύνη. Αφορμή ήταν το σκέλος της χθεσινής ανακοίνωσης του Μεγάρου Μαξίμου ότι ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να ρίξει την κυβέρνηση για να προλάβει τις ενέργειες της Δικαιοσύνης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε για ανακοίνωση πανικού της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγγείλει τέτοια σχέδια αποστασίας και στο παρελθόν.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε εξάλλου ότι αιτία για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, σύμφωνα με την επιστολή του, ήταν η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρει πως οι ΑΝΕΛ έχουν πλέον εξαερωθεί και στις επόμενες εκλογές ο Πάνος Καμμένος θα φτάσει στο τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

«Κακίζω τον Πάνο Καμμένο ότι αυτός έβαλε τα Σκόπια στο NATO. Αλλά δεν κακίζω τον Τσίπρα γιατί αυτός και οι σύντροφοί του πάντα Μακεδονία ήθελαν να ονομάσουν τα Σκόπια», συμπλήρωσε.