Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση πρέπει να δει διαφορετικά τη σχέση μας με την Αλβανία

Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση πρέπει να δει διαφορετικά τη σχέση μας με την Αλβανία

Στις προκλητικές δηλώσεις του Έντι Ράμα στο Twitter σχετικά με την υπόθεση του Έλληνα ομογενή αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα στο Open TV χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση του πρωθυπουργού της Αλβανίας εχθρική και χωρίς ίχνος ανθρώπινης ευαισθησίας.

«Η ανάρτηση του Έντι Ράμα για το χθεσινό περιστατικό ήταν εχθρική. Δεν υπήρχε ίχνος ανθρώπινης ευαισθησίας. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δει σήμερα διαφορετικά τη σχέση μας με την Αλβανία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης.

Επιπλέον, τόνισε: «Το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα είναι τέτοιου είδους ένταση και τέτοιου είδους συμπλοκές. Είναι όμως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό για να το προσπεράσουμε».

Στη συνέχεια σχετικά με την υπόθεση της κόντρας Καμμένου - Κοτζιά για την υπόθεση του Τ. Σόρος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε: «Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Κοτζιά ότι τα έπαιρνε από τον Τζορτζ Σόρος. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ξεκινήσει έρευνα στο Υπουργείο Εξωτερικών για να διαπιστώσει αν οι κατηγορίες Καμμένου είναι βάσιμες. Πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας».

«Είναι συκοφάντης ο κ. Καμμένος; Αν αποδειχθεί ότι είναι, τότε ο κ. Τσίπρας τι θα κάνει; Θα στηρίζει για υπουργό Άμυνας έναν συκοφάντη;», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.