Αδ. Γεωργιάδης: Επίτηδες έκλεισαν το Μετρό γιατί φοβούνται

Αδ. Γεωργιάδης: Επίτηδες έκλεισαν το Μετρό γιατί φοβούνται

Η κυβέρνηση έκλεισε επίτηδες το σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα για να εμποδίσει την κάθοδο των πολιτών στο συλλαλητήριο, εκτιμά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και απαντώντας στην ερώτηση, εάν έγινε επίτηδες απάντησε «προφανώς» και υπενθύμισε ότι στο πρόσφατο δημοψήφισμα όχι μόνο έμεινε ανοιχτό το Σύνταγμα αλλά η Αττικό Μετρό είχε βγάλει ανακοίνωση ότι η μετακίνηση θα ήταν δωρεάν για όσους θα μετακινούντο.

«Αν τότε η Αττικό Μετρό το έκανε και δωρεάν , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα δεν μπορεί να αφήσει ανοιχτό το Σύνταγμα και με εισιτήριο».

«Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση φοβάται. Δεν έχει πια το μονοπώλιο στο δρόμο, όπως πριν, και ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι πως αν ο κόσμος βγαίνει στο δρόμο για τη Μακεδονία, ο κόσμος μπορεί να συνηθίσει να βγαίνει στους δρόμους», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε στείλει μέσω Twitter το μήνυμά του για το συλλαλητήριο.

«Ο λαός μας ελεύθερα θα διαδηλώσει για την πατρίδα και την αξιοπρέπειά του, εναντίον του κ. Τσίπρα που νόμιζε ότι έχει τον λαό στο τσεπάκι του».

«Σήμερα ξημερώνει μία μεγάλη μέρα για την Ελλάδα. Από σήμερα όλα θα είναι διαφορετικά», τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.