Αδ. Γεωργιάδης: Ενδιαφερόμαστε να φέρουμε τη Volkswagen στην Ελλάδα

Αδ. Γεωργιάδης: Ενδιαφερόμαστε να φέρουμε τη Volkswagen στην Ελλάδα

Η ελληνική κυβέρνηση έχει, σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ενδιαφέρον για να έρθει η Volkswagen στην Ελλάδα, εντούτοις για να υπάρξουν ανακοινώσεις θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Αναφερόμενος στην προοπτική η Volkswagen αντί της Τουρκίας να επιλέξει να έρθει στην Ελλάδα, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι το ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης είναι δεδηλωμένο

«Η ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο αρμόδιος υφυπουργός για την εξωστρέφεια, ο κύριος Φραγκογιάννης, έχουμε ήδη δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για αυτό το θέμα. Για να κάνω ανακοινώσεις, θα πρέπει να έχω αποτέλεσμα. Σας λέω όμως ότι και η Ελλάδα έχει μπει σε αυτή τη διεκδίκηση», ανέφερε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο Υπουργός, γνωστοποίησε εκτός των άλλων πως το υπουργείο Επενδύσεων και Ανάπτυξης, θα ενεργοποιήσει ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών για τις start up επιχειρήσεις ενώ το επόμενο τρίμηνο θα ενεργοποιηθούν η Αναπτυξιακή Τράπεζα και τα εγγυοδοτικά εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.